واکنش ایران به امضای معاهده مرزی میان تاجیکستان و قرقیزستان سفیر ایران در چین: ابتکار سه جانبه مسیر روشنی برای مقابله با یکجانبه‌گرایی آمریکا ایجاد می‌کند بیانیه مشترک نشست سه‌جانبه ایران، چین و روسیه در پکن آذربایجان و ارمنستان درباره توافقنامه صلح به توافق رسیدند ایران تحریم‌های جدید آمریکا را به شدت محکوم کرد آتش گرفتن هواپیما در فرودگاه بین‌المللی «دنور» آغاز گفت‌و‌گو‌های تهران، مسکو و پکن بر سر مسئله هسته‌ای ایران اظهارنظر ترامپ درباره نشست ایران، روسیه و چین در پکن سفر وزرای خارجه و دفاع و «میت» ترکیه به سوریه بقائی: اظهار نظر درباره نامه آمریکا بعد از تکمیل بررسی‌ها انجام خواهد شد ترامپ: الحاق گرینلند، محقق خواهد شد عراق: به دنبال جایگزینی برای گاز ایران هستیم حمایت مشروط پوتین از ایده آتش‌بس ۳۰ روزه آمریکا وزیر نفت ایران را به همراه چند کشتی و نهاد تحریم کرد پاریس: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران نگران کننده است

تخلیه شهرک‌های صهیونیست‌نشین نزدیک لبنان

وزارت جنگ رژیم صهیونیستی دستور داد ۲۸ شهرک صهیونیست‌نشین در فاصله ۲ کیلومتری از مرز جنوب لبنان، هرچه سریعتر تخلیه شوند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۳ - ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 16
کد خبر: ۲۰۸۷۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، همزمان با تداوم غافلگیری رژیم موقت صهیونیستی از عملیات «طوفان الاقصی» و هراس آن از تحرکات رزمندگان مقاومت در جنوب لبنان، اکنون از تخلیه شهرک‌های شمال فلسطین اشغالی خبر می‌رسد.

 

وزارت جنگ رژیم تروریست صهیونیستی امروز (دوشنبه) اعلام کرد که کابینه امنیتی تل‌آویو تصمیم گرفته تا شهرک‌های صهیونیست‌نشین در شمال فلسطین اشغالی و نزدیک مرز جنوب لبنان را تخلیه کند.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، در این بیانیه آمده است که در برنامه وزارت جنگ، ۲۸ شهرک صهیونیست‌نشین در فاصله ۲ کیلومتری مرز جنوب لبنان، باید هرچه سریعتر توسط مسئولان محلی تخلیه شوند.

 

مقاومت لبنان روز گذشته دو تانک مرکاوای اسرائیلی و یک موضع نظامی ارتش رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده بود که به دنبال آن چند نظامی صهیونیست کشته و زخمی شدند.

 

این حملات پس از آن آغاز شدند که یک بالگرد ارتش رژیم صهیونیستی خودروی گروهی از خبرنگاران را در خطوط مرزی لبنان و فلسطین اشغالی هدف قرار داد.

 

به دنبال این حمله رژیم صهیونیستی، عکاس لبنانی‌الاصل خبرگزاری «رویترز» به شهادت رسید و چند خبرنگار دیگر مجروح شدند.

 

امروز همچنین مقاومت اسلامی لبنان تصاویری از لحظه حمله به یگان زرهی ارتش رژیم صهیونیستی در مجاورت خطوط مرزی لبنان و فلسطین اشغالی منتشر کرد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار